Škola Akademskih Veština

Da Vaše dete bude uspešnije u školi

Da Vi postanete uspešniji na poslu

Škola Akademskih Veština za sve uzraste

kurs ios

KAKO?

ITFUSION u saradnji sa nevladinom organizacijom ,,Idemo dalje” organizuje Školu akademskih veština – koja obuhvata kurseve BRZOG ČITANJA, SAVRŠENOG PAMĆENJA I EFIKASNOG UČENJA, i drugih važnih veština neophodnih svakom savremenom čoveku.

ZAŠTO?

Danas samo oni koji su spremni da se prilagode konstatnom usavršavanju svojih veština imaju šansu za uspehom. Svakog dana,obim potrebnog znanja na globalnom nivou se povećava, trendovi znanja se trebaju pratiti kako bi se obezbedila  konkurentska pozicija.

Konstantno usavršavanje i učenje  podrazumeva I veštine usvajanja znanja.

Najvažnije veštine vezane za usavršavanje i učenje su  BRZO ČITANJE, SAVRŠENO PAMĆENJE I EFIKASNO UČENJE.

Program je prilagođen uzrastu od 10 godina do…… god neko želi da uči.

Grupe će se formirati prema uzrastima polaznika.

Program je posebno preporučljiv deci u osnovnoj i srednjoj školi kao i studentima-kako bi uštedeli na vremenu i bili efikasniji.  Kako njima,tako i svima ostalima koji imaju potrebu da razviju  svoje nove  veštine. Takođe se  preporučuje poslovnim ljudima kako bi uštedeli vreme i bili efikasniji u radu.

BRZO ČITANJE

Ovladavanjem i vežbanjem tehnika brzog čitanja, poboljšava se koncentracija, brže se zapažaju odgovarajuće forme u tekstu-ključne reči, proširuje se memorija, povećava sposobnost razumevanja teksta što dovodi do značajne uštede u vremenu čitanja i učenja uopšte.

Tehnike BRZOG ČITANJA, se mogu usvojiti za nekoliko nedelja. Otprilike svako prosečno pročita za minut oko 150 reči (manje-više). Posle treninga broj pročitanih reči se garantovano višestruko povećava.

SAVRŠENO PAMĆENJE

Trening  je osmišljen da na  interesantan način prenese tehnike  lakog i efikasnog pamćenja, koje može da baš svako usvoji i primeni.

Na treningu se upoznajete sa najvažnijim principima i tehnikama pamćenja, koje bi trebale da vam omoguće lakše i efikasnije zapamćivanje i zadržavanje. Osim osnovnih i uopštenih tehnika, programom su obuhvaćene vežbe i lako primenljive tehnike za praktično pamćenje raznih tekstova, i raznih vrsta podataka primenljivih u svakodnevnom životu, učenju i radu.

EFIKASNO UČENJE

Na ovom treningu ćete uobličiti dosadašnja iskustva iz prethodna dva treninga i otkrićete kako da na zanimljiv i efikasan način izađete na kraj sa gradivom.

Ovaj trening pomoći će vam da nemir i stres preobratite u uravnotežen i pozitivan pristup školskim, studentskim obavezama i pozitivan pristup učenju, gradivu, ispitima, testovima.

Vašu nervozu i nemir pretvorićete u usredsređenu i koncentrisanu energiju koja će vam pomoći da budete uspešniji u učenju.

Mi smo Edukativni centar – Škola kurseva “IT Fusion”

Adresa:
Železnička 33/4
21000 Novi Sad
Srbija
Telefoni:
+381 60 0622 292
+381 21 3827 195
Radno vreme:
Ponedeljak-Petak: 10:00-13:00 i 16:00-22:30
Subota: 09:00 – 18:00
Nedelja: Zatvoreno

Izrada sajta: S8 Studio