Kurs Fotografije

Kurs fotografije pomoći će da razumete osnove fotografije kao i da se upoznate sa njenim pravcima razvijanja kroz istoriju.

Prolaze se osnove analogne i digitalne fotografije i kroz praksu i korekcije poboljšava se vaš rad bilo da ste amater ili profesionalac.

Predavač će vas upoznati sa svim aspektima vezanim za vaš fotoaparat i pomoći da steknete znanje potrebno da realizujete svoje ideje na profesionalnom nivou.

Cilj osmonedeljnog kursa je da polaznici steknu celokupno znanje o fotografskom mediju i njegovoj upotrebi kako bi imali što više prostora za rad i zaposlenje u bilo kojoj sferi koja koristi fotografiju.

Svaki čas teorijske prirode praćen je direktnom praktičnom primenom kako bi se što brže i lakše usvojilo znanje.

Po završetku kursa polaznici će biti u mogućnosti da odgovore na sve tehničke i kreativne probleme multimedijalne industrije(domen fotografije) te će ispunjavati uslove za brojna zanimljiva radna mesta i kreativne projekte

Plan i program

  • Upoznavanje sa osnovama fotografije
  • Tehnički aspekti fotografije
  • Likovni aspekti fotografije
  • Osvetljenje
  • Fotografski žanrovi i njihova primena na tržištu (profesije)
  • Upotreba fotografije u marketingu
  • Vežbe i praktičan rad

Maksimalan broj polaznika je 8.

Trajanje kursa je 8 nedelja, nastava će se održavati dva puta nedeljno po 2 časa, ukupno 32 časa.

Cena kursa je 160 €.

Mogućnost plaćanja na dve rate.

Pre početka kursa, potrebno je platiti prvu ratu.

Rezervacija kursa je obavezna – 3000,00 din. i ulazi u cenu kursa.

Termini održavanja će biti u popodnevnim časovima u dogovoru sa polaznicima.

Za održavanje kursa neophodan je upis dovoljno prijavljenih polaznika

zoran radulovic
O predavaču

Zoran Radulović

Diplomirani umetnik odseka Novi likovni mediji Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Učesnik mnogobrojnih internacionalnih projekata i izložbi (Panonski put mira – projekat više akademija, finansiran od strane Evropske unije, Plovdiv design week sa umetničkom grupom Projekat nula, predstavnik Srbije na grupnoj izložbi savremenih mladih autora Evrope i jugoistočne Evrope ).

Sarađivao i učestvovao na više filmiskih projekata od kojih se ističe film Otvorena režisera Momira Miloševića. (http://www.imdb.com/name/nm7653001/)

Osnivač i vlasnik video produkcije i studija za postprodukciju KRUG u Novom Sadu koji već par godina uspešno posluje sa manjim produkcijama iz Njujorka na projektima za brendove kao što su : Reebok, Topbit , Kozijak inc., LADIES NATION i sl.

KRUG aktivno posluje na regionalnom tržištu i može da se pohvali saradnjom sa mnoštvom agencija i klijenata kao što su: Zoom Media, M2Communications, Symphony, Art and Code, RTS, RTV i slično.

Formalno obrazovan na polju savremene umetnosti i filma, multimedijalnih instalacija, aktivacija i bilo kakve savremene izražajne forme.

Dugogodišnji korisnik naprednih softvera za obradu i proizvodnju videa, animacije i zvuka.

Par reči profesora o kursu:

“Ukoliko želite da steknete znanje koje možete da iskoristite i ukoliko želite da razumete tržište, lokalno ili internacionalno, kao i tehnologiju koja se traži i naplaćuje ovog momenta, onda smo mi vaš jedini izbor”.

Mi smo Edukativni centar – Škola kurseva “IT Fusion”

Adresa:
Maksima Gorkog 28/2
21000 Novi Sad
Srbija
Telefon:  060 0622 292
Fax: uskoro
Radno vreme:
Ponedeljak-Petak:  16:00-22:30
Subota: 09:00 – 18:00
Nedelja: Zatvoreno

Izrada sajta: S8 Studio