Kurs 'Front End Web Development'

NAUČITE FRONTEND NA KONKRETNIM PRIMERIMA

Frontend development je u 2020. godini , jedno od prvih 10 traženih zanimanja u IT industriji kod nas i u svetu. Ukoliko želite da unapredite vaše znanje ili naučite novu veštinu i budete deo IT zajednice, Frontend development je dobar izbor.

Učenje može da bude veoma naporno ako nemate jasan plan šta da učite i koliko je zaista potrebno vremena da se savlada svaki deo veb programiranja. Potrebno je vreme , da prvo naučite i  onda koristite vaše znanje.  Najbitnije u učenju programiranja je temeljno učenje od samog početka.

Šta je Front End Web Development?

Front End Web Development predstavlja poznavanje suštinskih koncepata i tehnologija za prilagođavanje i doterivanje konačnog izgleda web sajtova/portala i web aplikacija.

Kome je namenjen?

Namenjen je početnicima koji žele da se bave web dizajnom. Cilj Front-end kursa je da vas osposobi da kreirate, prilagođavate i isprogramirate vizuelni identitet sajta, pripremite slike i tekstove, složite ih na odgovarajući način, prilagodite potrebama korisnika i objavite funkcionalan sajt za sve uređaje koji imaju pristup internetu.

Sve što naučite na kursu, odmah primenjujemo na konkretnim primerima na časovima i vi na domaćim zadacima. Svi časovi od prvog do poslednjeg su i praktični, gde u prvom delu časa predavač otkuca sav kod uz teorijski deo.  Drugi deo časa polaznici kucaju kod pripremljenih primera za njih.

Plan i program

 

NAUČIĆEMO VAS DA PRAVITE WEB SAJTOVE I KORISTITE SLEDEĆE TEHNOLOGIJE

HTML I CSS

Osnovni alati svakog veb programera, pomoću njih pravimo strukturu i izgled veb stranica.

BOOTSTRAP FRAMEWORK

Bootstrap je nastao u Twiteru i umnogome nam pomaže u gradnji responsive veb stranica, štedi nam vreme.

JAVASCRIPT, JQUERY I AJAX

JavaScript nam dodaje interaktivnost na stranice, uz pomoću Jquery biblioteke ga lakše pišemo, a Ajaxom komuniciramo sa bazom podataka.

GIT

Git je najpopularniji version control sistem,  služi za praćenje promena u kodu i koordinaciju rada više članova tima koji rade na istom projektu.

C PANEL

C panel je najčešća opcija većine hosting provajdera, mi ćemo vas naučiti kako da postavite sajt, nećete otići sa kursa bez tog važnog detalja.

Za koga je ovaj kurs:

  • za one koji tek počinju da uče web dizajn
  • za one koji su počeli da uče sami i shvatili da im je ipak potreban mentor kao podrška
  • za one koji su spremni da se posvete učenju tokom pet meseci

Za koga ovaj kurs nije: 

  • za one koji već već kodiraju stranice
  • za one koji ne mogu da se posvete učenju

Trajanje i cena kursa 

Naš kurs traje pet meseci. Časovi su dva puta nedeljno po 2 časa a ostalim danima Vi ponavljate gradivo i radite domaće zadatke. Kurs se smatra uspešno završenim sa urađenim domaćim zadacima i završnim projektom – izradom kompletnog projekta –sajta/portala/aplikacije.

Termin su utorak i četvrtak 17-18:30.

Ako se pitate sada, zašto baš pet meseci

Zato što je minimum pet meseci potrebno da se zaista savlada nova tehnologija. Na taj način imate dovoljno vremena i za učenje i vežbanje. Neophodno je svakodnevno učiti i vežbati.

Maksimalan broj polaznika je 10 u grupi.

Cena kursa iznosi 550€   480€  .

Mogućnost plaćanja na rate. Pre početaka kursa potrebno je izvršiti uplatu prve rate.

Rezervacija kursa je obavezna i iznosi 3000,00 din.

Početak je planiran kad se prijavi neophodan broj polaznika.

 

PREPORUKE POLAZNIKA ZAŠTO DA BAŠ KOD NAS UPIŠETE KURS, MOŽETE POGLEDAJTE I  OVDE .

ONLINE KURS

UTISCI POLAZNIKA

,, Iskreno zadovoljan sam ,pošto nisam imao nikakva iskustva .Zadovoljan sam sa svime što sam do sad naučio.”

Aleksandar Stevanović

,,Ima prostora za učenje za vežbanje i učenje, nije obimno gradivo.Iskustvo mi je veoma prijatno, i sa osobljem u samoj školi. Radili smo na plaćenom projektu tokom kursa i odmah primenjivali sve naučeno”

Ranka Miljuš

,, Mnoge stvari u vezi veba su postale jasnije i stvorena je baza za samostalno učenje. Na kraju kursa smo radili na realnom i plaćenom projektu koji će uskoro zaživeti na internetu “

Nedeljko Šovljanski

,,Preporučila bih školu IT Fusion svima koji žele da uće tako što će se bazirati na praktični deo i kucanje koda ”

Mirela Đedov

,,Kurs je veoma dobar i veoma sam zadovoljan sa predavačem tako da bih preporučio svima koji su u nedoumici koji kurs da upišu ovo je pravi izbor.”

Zoran Ćopić

,,Odlično koncipiran kurs, za kratko vreme uspeo sam da savladam osnovna znanja o izradi web sajtova i da napravim korak blize zaposlenju. “

Nemanja Knežević

O predavaču

Slobodan Mirić

Web developer, radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama, poslednje 2,5 godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija. Pored Front end programiranja i WordPress-a, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje “Never stop learning” koju prenosi na druge.

Mi smo Edukativni centar – Škola kurseva “IT Fusion”

Adresa:
Maksima Gorkog 28/2
21000 Novi Sad
Srbija
Telefoni:
+381 60 0622 292
Radno vreme:
Ponedeljak-Petak 17:00-21:00
Subota i Nedelja : zatvoreno

Izrada sajta: S8 Studio