Kurs 'Front End Web Development'

Šta je Front End Web Development?

Front End Web Development predstavlja poznavanje suštinskih koncepata i tehnologija za prilagođavanje i doterivanje konačnog izgleda web sajtova/portala i web aplikacija.

Kome je namenjen?

Prevashodno je namenjen dizajnerima koji se isključivo bave web dizajnom a sa druge strane može da posluži i programerima kako bi učinili svoje web portale i web aplikacije privlačnim i atraktivnim dizajnom.

Plan i program

  • HTML5 – suštinski koncepti poslednje verzija markup jezika tj. web standarda
  • CSS3 – definicija vizuelnog izgleda web sajta/portala/aplikacija
  • JavaScript –mogućnost interakcije korisnika sa web stranicom (formulari, provera unetih podataka u obrazac, razne video i zvučne animacije, realizacija događaja klikom ili prelazom preko dugmadi …)
  • jQuery – posebna JavaScript biblioteka koja olakšava i ubrzava rad na sajtu (animacije, efekti, …)
  • AJAX – alat za komunikaciju korisnika sajta sa serverom ili bazom podataka
  • Bootstrap framework – izrada tzv. responsive web sajtova, tj. sajtova koji se dobro prikazuju na tabletima i mobilnim telefonima.

Zašto Front End Web Development?

Osnovna zarada Front End Web Developera iznosi minimalno 500 evra i višestruko se uvećava ukoliko radite na ozbiljnijim projektima…

Trajanje kursa je 4 meseca,nastava će se održavati dva puta nedeljno po 2 časa, sa obaveznim domaćim zadacima i završnim projektom – izradom kompletnog projekta –sajta/portala/aplikacije. Video materijal-online kurs je bonus kako bi polaznici mogli da se podsete kod kuće na sve što se radilo na časovima.

Mogućnost prakse za najbolje polaznike i rad na realnim projektima.

Cena kursa iznosi 440€ – 40€ za prijave do 13.01.2019.

Mogućnost plaćanja na rate. Pre početaka kursa potrebno je izvršiti uplatu prve rate.

Rezervacija kursa je obavezna i iznosi 3000,00 din i ulazi u cenu kursa.

Studenti u našoj školi imaju specijalne popust,zato što mi dobro znamo šta je studentski život.

Za popust potreban je važeći index.

Broj mesta je ograničen po kursu.

O predavaču

Srđan Arsenović

Inženjer elektrotehnike multimedija, rođen u Novom Sadu. Zainteresovanost za računare nastaje još u detinjstvu i u želji za usavršavanjem i širenjem znanja vremenom se pretvorila u pozamašno iskustvo u aktuelnim front end tehnologijama.

Učesnik u razvojnim procesima mnogobrojnih projekata na nacionalnom i internacionalnom tržištu, višegodišnje iskustvo u firmi Exalt Digital koja uglavnom posluje sa inostranim klijentima širom sveta obezbeđujući im adekvatan digitalni identitet kroz različita digitalna rešenja.

Ukoliko želite da steknete veštinu pravljenja modernih i interaktivnih sajtova sa kojih ljudu neće želeti da odu, na pravom ste mestu.

O predavaču

Slobodan Mirić

Web developer, radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama, poslednje 2 godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija. Pored Front end programiranja i WordPress-a, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje “Never stop learning” koju prenosi na druge.

Mi smo Edukativni centar – Škola kurseva “IT Fusion”

Adresa:
Železnička 33/4
21000 Novi Sad
Srbija
Telefoni:
+381 60 0622 292
+381 21 3827 195
Radno vreme:
Ponedeljak-Petak: 10:00-13:00 i 16:00-22:30
Subota: 09:00 – 18:00
Nedelja: Zatvoreno

Izrada sajta: S8 Studio