Kurs 'Front End Web Development'

Šta je Front End Web Development?

Front End Web Development predstavlja poznavanje suštinskih koncepata i tehnologija za prilagođavanje i doterivanje konačnog izgleda web sajtova/portala i web aplikacija.

Kome je namenjen?

Namenjen je početnicima koji žele da se bave web dizajnom. Cilj Front-end kursa je da vas osposobi da kreirate, prilagođavate i isprogramirate vizuelni identitet sajta, pripremite slike i tekstove, složite ih na odgovarajući način, prilagodite potrebama korisnika i objavite funkcionalan sajt za sve uređaje koji imaju pristup internetu.

Plan i program

  • HTML5 – suštinski koncepti poslednje verzija markup jezika tj. web standarda
  • CSS3 – definicija vizuelnog izgleda web sajta/portala/aplikacija
  • JavaScript –mogućnost interakcije korisnika sa web stranicom (formulari, provera unetih podataka u obrazac, razne video i zvučne animacije, realizacija događaja klikom ili prelazom preko dugmadi …)
  • jQuery – posebna JavaScript biblioteka koja olakšava i ubrzava rad na sajtu (animacije, efekti, …)
  • AJAX – alat za komunikaciju korisnika sajta sa serverom ili bazom podataka
  • Bootstrap framework – izrada tzv. responsive web sajtova, tj. sajtova koji se dobro prikazuju na tabletima i mobilnim telefonima.

PLAN NASTAVE TOKOM VANREDNOG STANJA

Usled proglašenja vanrednog stanja i nemogućnosti da kurseve nastavimo kako su započeti,u učionicama, nastava se održava online.

KAKO IZGLEDA ONLINE NASTAVA KOD NAS ?

Ovo je važno da pročitate kako biste znali razliku između klasičnih online kurseva i online nastave koja se trenutno kod nas izvodi.

Mi nemamo snimljene lekcije, nismo bili spremni za ovakav scenario. Naši polaznici nisu bili spremni da uče online.

Preko noći morali smo naći rešenje, zato što niko od nas nije želeo da se nastava prekida.

Časovi se odvijaju online, putem live streamg-a. Znači uživo, kao u učionici, gde predavač podeli svoj ekran sa grupom i svaki polaznik vidi šta radi predavač. Svi na online času, mogu da postavljaju pitanja predavaču, tokom časa. Pored nastave uživo, svaka grupa polaznika kursa, ima grupu (Viber, Facebook ili Slack) van predavanja gde mogu da kontaktiraju i konsultuju se sa predavačem i van nastave. Na ovaj način želimo da što više smanjimo zabrinost polaznika, da li će uspeti sami da uče od kuće i kako će se snaći.

Prva nedelja nam je bila svima veoma stresna, sad smo se uhodali i svi radimo i učimo od kuće.

Predavanja Frontend kursa će se održavati preko aplikacije Zoom tokom vanrednog stanja. Nakon vanrednog stanja, vidimo se u učionici. 

Zašto Front End Web Development?

Osnovna zarada Front End Web Developera iznosi minimalno 500 evra i višestruko se uvećava ukoliko radite na ozbiljnijim projektima…

Trajanje kursa je 5 meseci,nastava će se održavati dva puta nedeljno po 2 časa, sa obaveznim domaćim zadacima i završnim projektom – izradom kompletnog projekta –sajta/portala/aplikacije.

Maksimalan broj polaznika je 10 u grupi.

Mogućnost prakse za najbolje polaznike i rad na realnim projektima.

Cena kursa iznosi 550€   480€ 440€ -samo za upise tokom vanrednog stanja

Mogućnost plaćanja na rate. Pre početaka kursa potrebno je izvršiti uplatu prve rate.

Rezervacija kursa je obavezna i iznosi 3000,00 din.

Početak je planiran kad se prijavi neophodan broj polaznika.

UTISCI POLAZNIKA

,, Iskreno zadovoljan sam ,pošto nisam imao nikakva iskustva .Zadovoljan sam sa svime što sam do sad naučio.”

Aleksandar Stevanović

,,Ima prostora za učenje za vežbanje i učenje, nije obimno gradivo.Iskustvo mi je veoma prijatno, i sa osobljem u samoj školi. Radili smo na plaćenom projektu tokom kursa i odmah primenjivali sve naučeno”

Ranka Miljuš

,, Mnoge stvari u vezi veba su postale jasnije i stvorena je baza za samostalno učenje. Na kraju kursa smo radili na realnom i plaćenom projektu koji će uskoro zaživeti na internetu “

Nedeljko Šovljanski

,,Preporučila bih školu IT Fusion svima koji žele da uće tako što će se bazirati na praktični deo i kucanje koda ”

Mirela Đedov

,,Kurs je veoma dobar i veoma sam zadovoljan sa predavačem tako da bih preporučio svima koji su u nedoumici koji kurs da upišu ovo je pravi izbor.”

Zoran Ćopić

,,Odlično koncipiran kurs, za kratko vreme uspeo sam da savladam osnovna znanja o izradi web sajtova i da napravim korak blize zaposlenju. “

Nemanja Knežević

O predavaču

Slobodan Mirić

Web developer, radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama, poslednje 2,5 godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija. Pored Front end programiranja i WordPress-a, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje “Never stop learning” koju prenosi na druge.

Mi smo Edukativni centar – Škola kurseva “IT Fusion”

Adresa:
Maksima Gorkog 28/2
21000 Novi Sad
Srbija
Telefoni:
+381 60 0622 292
Radno vreme:
Ponedeljak-Petak 17:00-21:00
Subota i Nedelja : zatvoreno

Izrada sajta: S8 Studio