Kurs 'Front End Web Development'

Šta je Front End Web Development?

Front End Web Development predstavlja poznavanje suštinskih koncepata i tehnologija za prilagođavanje i doterivanje konačnog izgleda web sajtova/portala i web aplikacija.

Kome je namenjen?

Prevashodno je namenjen dizajnerima koji se isključivo bave web dizajnom a sa druge strane može da posluži i programerima kako bi učinili svoje web portale i web aplikacije privlačnim i atraktivnim dizajnom.

Plan i program

  • HTML5 – suštinski koncepti poslednje verzija markup jezika tj. web standarda
  • CSS3 – definicija vizuelnog izgleda web sajta/portala/aplikacija
  • JavaScript –mogućnost interakcije korisnika sa web stranicom (formulari, provera unetih podataka u obrazac, razne video i zvučne animacije, realizacija događaja klikom ili prelazom preko dugmadi …)
  • jQuery – posebna JavaScript biblioteka koja olakšava i ubrzava rad na sajtu (animacije, efekti, …)
  • AJAX – alat za komunikaciju korisnika sajta sa serverom ili bazom podataka
  • Bootstrap framework – izrada tzv. responsive web sajtova, tj. sajtova koji se dobro prikazuju na tabletima i mobilnim telefonima.

Zašto Front End Web Development?

Osnovna zarada Front End Web Developera iznosi minimalno 500 evra i višestruko se uvećava ukoliko radite na ozbiljnijim projektima…

Trajanje kursa je 4 meseca,nastava će se održavati dva puta nedeljno po 2 časa, sa obaveznim domaćim zadacima i završnim projektom – izradom kompletnog projekta –sajta/portala/aplikacije. Video materijal-online kurs je bonus kako bi polaznici mogli da se podsete kod kuće na sve što se radilo na časovima.

Mogućnost prakse za najbolje polaznike i rad na realnim projektima.

Cena kursa iznosi 440€ –   specijalan popust 20% na cenu ( 26.3.-29.3) -za sve informacije kontaktirati školu. Broj mesta sa popustom je ograničen.

Mogućnost plaćanja na rate. Pre početaka kursa potrebno je izvršiti uplatu prve rate.

Rezervacija kursa je obavezna i iznosi 3000,00 din i ulazi u cenu kursa.

Studenti u našoj školi imaju specijalne popust,zato što mi dobro znamo šta je studentski život.

Za popust potreban je važeći index.

Broj mesta je ograničen po kursu.

UTISCI POLAZNIKA

,, Iskreno zadovoljan sam ,pošto nisam imao nikakva iskustva .Zadovoljan sam sa svime što sam do sad naučio.”

Aleksandar Stevanović

,,Ima prostora za učenje za vežbanje i učenje, nije obimno gradivo.Iskustvo mi je veoma prijatno, i sa osobljem u samoj školi. Radili smo na plaćenom projektu tokom kursa i odmah primenjivali sve naučeno”

Ranka Miljuš

,, Mnoge stvari u vezi veba su postale jasnije i stvorena je baza za samostalno učenje. Na kraju kursa smo radili na realnom i plaćenom projektu koji će uskoro zaživeti na internetu “

Nedeljko Šovljanski

O predavaču

Srđan Arsenović

Inženjer elektrotehnike multimedija, rođen u Novom Sadu. Zainteresovanost za računare nastaje još u detinjstvu i u želji za usavršavanjem i širenjem znanja vremenom se pretvorila u pozamašno iskustvo u aktuelnim front end tehnologijama.

Učesnik u razvojnim procesima mnogobrojnih projekata na nacionalnom i internacionalnom tržištu, višegodišnje iskustvo u firmi Exalt Digital koja uglavnom posluje sa inostranim klijentima širom sveta obezbeđujući im adekvatan digitalni identitet kroz različita digitalna rešenja.

Ukoliko želite da steknete veštinu pravljenja modernih i interaktivnih sajtova sa kojih ljudu neće želeti da odu, na pravom ste mestu.

O predavaču

Slobodan Mirić

Web developer, radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama, poslednje 2,5 godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija. Pored Front end programiranja i WordPress-a, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje “Never stop learning” koju prenosi na druge.

Mi smo Edukativni centar – Škola kurseva “IT Fusion”

Adresa:
Železnička 33/4
21000 Novi Sad
Srbija
Telefoni:
+381 60 0622 292
+381 21 3827 195
Radno vreme:
Ponedeljak-Petak: 10:00-13:00 i 16:00-22:30
Subota: 09:00 – 18:00
Nedelja: Zatvoreno

Izrada sajta: S8 Studio