Kurs After Effects

After Effects je moćan alat sa kojim je moguće izvesti skoro svaki efekat koji postoji.

After Effects je alat sa kojim je moguće odgovoriti na većinu zahteva sa kojima se možemo susresti u savremenom marketingu , videu , dizajnu i sličnim industrijama.

Kurs je namenjen svima koje žele da nauče After Effects, bez obzira na prethodni nivo znanja, iskustva ili profesionalnog rada u ostalim softverima iz Adobe palete proizvoda.

After Effects je jedan od najefektivnijih i najbržih programa za izradu specijalnih efekata za sve vidove post-produkcije i kompoziting-a.

Polaznici će naučiti da koriste sve alatke ovog programa i vec nakon kursa, moći će da samostalno izvedu jednostavne animacije i da počnu svoju profesionalnu karijeru.

Kurs je osmišljen tako da se savladaju tehnike kreiranja i koncipiranja motion grafike i zadje u svet vizuelnih efekata filma, videa, igara i svega onoga sa čime se susrećemo u domenima multimedije danas.

Kurs After Effects-a u ITfusion edukativnom centru je osmišljen tako da polaznike zaista nauči da koristite ovaj svestrani alat i otkriju gde, u kojim poljima industrije i kako da primene i naplate svoje znanje.

Plan i program

• Osnove digitalne tehnologije
• Definisanje najbitnijih mogućnosti u programu
• Upoznavanje sa interfejsom i njegovo korišćenje
• Medija menadžment
• Korišćenje leyer-a
• Upotreba Keyframe-a
• Upotreba teksta
• Masking
• Outputting
• Workflow vežba/zadatak/test
• Chroma Keying
• Motion tracking ! ! ! !
• 3D tracking
• Cloning alatke
• Rotoskopija ! ! !
• ZADATAK, REŠAVANJE PROBLEMA U PRAKSI
• Samostalan projekat ili projekat po zadatku
• Rad na samostalnom projektu
• Završavanje samostalnog projekta. Prezentacija.

UTISCI POLAZNIKA O KURSU AFTER EFFECTS

Aleksandra Kiževska
Dizajner u European Esthetic Academy

“Najbolji kurs ikada. Bilo je jako zabavno. Puno sam naučila uz opuštenu atmosferu.”

Marija Šojić
Dizajner u Librafire

“Kurs After effects je intezivan,kvalitetan i organizacija je na odličnom nivou. Predavač je iskusan, motivisan, ima strast prema video produkciji i animacijama, kao i znanje koje je nesebično preneo i na nas. Tokom obuke usmereni smo bili na samostalan rad uz maksimalnu podršku predavača. Tokom kursa uradila sam sama mini projekat i bila veoma zadovoljna što sam vrlo brzo krenula da radim sama. Znanje sa kursa mi je pomoglo da se zaposlim u IT kompaniji na poziciji dizajnera. Vrlo rado ću pohađati i naprednu obuku zato što mi je potrebna za moj posao. Sve preporuke.”

Srđan Arsenović
Frontend developer

“Kurs je prevazišao sva moja očekivanja, od samog starta komunikacija je tekla bez problema i uvek smo se dogovarali lako oko svega. Predavač je imao pristup prema učenju kakav svi predavači treba da imaju. Naučio me je korisnim i praktičnim stvarima koje ću moći da primenjujem kada počnem da radim i tako lakše rešim prepreke u samom projektu.”

Jovana Popović

,,Vrlo pozitivno iskustvo. Predavač se maksimalno trudio da nas nauči što je više moguće o samom programua takođe i razne stvari koje su u vezi sa samom primenom programa. Definitivno ću nastaviti da i dalje primenjujem AE”

Max broj polaznika je 8.

Trajanje kursa je 12 nedelja, nastava će se održavati dva puta nedeljno po 2 časa, ukupno 48 časa. *

Cena kursa je 380€.

Mogućnost plaćanja na dve rate.

Pre početka kursa, potrebno je platiti prvu ratu.

Rezervacija kursa je obavezna – 3000,00 din. i ulazi u cenu kursa.

Termini održavanja će biti u popodnevnim časovima u dogovoru sa polaznicima.

Važno!

*Prema iskustvu naših polaznika, možemo da tvrdimo da je održavanje nastave dva puta nedeljno po dva časa, optimalan broj časova na nedeljnom nivou, kako bi se održao kvalitet i kontuinitet nastave i istovremeno između nastave ostalo dovoljno vremena kako bi se odradili domaći zadaci . Na taj način polaznici imaju dovoljno vremena da u konsultacijama sa predavačem savladaju program obuke (kursa).

zoran radulovic
O predavaču

Zoran Radulović

Diplomirani umetnik odseka Novi likovni mediji Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Učesnik mnogobrojnih internacionalnih projekata i izložbi (Panonski put mira – projekat više akademija, finansiran od strane Evropske unije, Plovdiv design week sa umetničkom grupom Projekat nula, predstavnik Srbije na grupnoj izložbi savremenih mladih autora Evrope i jugoistočne Evrope ).

Sarađivao i učestvovao na više filmiskih projekata od kojih se ističe film Otvorena režisera Momira Miloševića. (http://www.imdb.com/name/nm7653001/)

Osnivač i vlasnik video produkcije i studija za postprodukciju KRUG u Novom Sadu koji već par godina uspešno posluje sa manjim produkcijama iz Njujorka na projektima za brendove kao što su : Reebok, Topbit , Kozijak inc., LADIES NATION i sl.

KRUG aktivno posluje na regionalnom tržištu i može da se pohvali saradnjom sa mnoštvom agencija i klijenata kao što su: Zoom Media, M2Communications, Symphony, Art and Code, RTS, RTV i slično.

Formalno obrazovan na polju savremene umetnosti i filma, multimedijalnih instalacija, aktivacija i bilo kakve savremene izražajne forme.

Dugogodišnji korisnik naprednih softvera za obradu i proizvodnju videa, animacije i zvuka.

Par reči profesora o kursu:

“Ukoliko želite da steknete znanje koje možete da iskoristite i ukoliko želite da razumete tržište, lokalno ili internacionalno, kao i tehnologiju koja se traži i naplaćuje ovog momenta, onda smo mi vaš jedini izbor”.

Mi smo Edukativni centar – Škola kurseva “IT Fusion”

Adresa:
Železnička 33
21000 Novi Sad
Srbija
Telefon: +381 60 0622 292
Radno vreme:
Ponedeljak-Petak:  16:00-22:30
Subota: 09:00 – 18:00
Nedelja: Zatvoreno

Izrada sajta: S8 Studio