POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika privatnosti određuje na koji način naš sajt prikljuplja, koristi, održava informacije prikupljene od posetioca sajta, uključujući i piksele.

Prikupljanje podataka posetom našem sajtu podrazumeva: prikupljanje ličnih podataka, IP adresa, ID broj uređaja, pregledane stranice, vrstu pretraživača, operativni sistem, vreme, URL adresu sa koje ste preusmereni i podatke o lokacije u zavisnosti od uređaja sa kog posećujete naš sajt.
Prikupljene podatke kao što su ime, prezime, e-mail i broj telefona, dobijene putem popunjavanja formUlara na našem sajtu, čuvamo u našoj bazi podataka koja je prilagođena GDPR regulativi.

Prikupljene informacije služe u sledeće svrhe:
1. Analiza korišćenja našeg sajta i korisničkog iskustva radi poboljšanja kvaliteta naših stranica. Prikupljanje podataka u ove svrhe predstavlja naš opravdani poslovni interes.
2. Obaveštavanje o aktuelnostima, novostima i promocijama koje možemo ponuditi onima koji su nam dali svoje lične podatke.
3. Istraživanje tržišta u svrhu opravdanih poslovnih interesa. Pod istraživanjem tržišta podrazumevamo segmentaciju tržišta i trendova, ponašanja, istraživanja o proizvodima i uslugama i svrsishodnosti marketinga i oglašavanja.

Korišćenjem našeg sajta saglasni ste sa našom politikom privatnosti i skupljanja podataka. Ukoliko niste saglasni, napustite sajt i nemojte ga koristiti.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa obradom vaših podataka, kontaktirajte nas na info@itfusion.rs.

Mi smo Edukativni centar – Škola kurseva “IT Fusion”

Adresa:
Železnička 33/4
21000 Novi Sad
Srbija
Telefoni:
+381 60 0622 292
+381 21 3827 195
Radno vreme:
Ponedeljak-Petak: 10:00-13:00 i 16:00-22:30
Subota: 09:00 – 18:00
Nedelja: Zatvoreno

Izrada sajta: S8 Studio

Najčešća Pitanja
Neka od najčešćih pitanja možete pronaći ovde