POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika privatnosti određuje na koji način naš sajt prikljuplja, koristi, održava informacije prikupljene od posetioca sajta, uključujući i piksele.

Prikupljanje podataka posetom našem sajtu podrazumeva: prikupljanje ličnih podataka, IP adresa, ID broj uređaja, pregledane stranice, vrstu pretraživača, operativni sistem, vreme, URL adresu sa koje ste preusmereni i podatke o lokacije u zavisnosti od uređaja sa kog posećujete naš sajt.
Prikupljene podatke kao što su ime, prezime, e-mail i broj telefona, dobijene putem popunjavanja formUlara na našem sajtu, čuvamo u našoj bazi podataka koja je prilagođena GDPR regulativi.

Prikupljene informacije služe u sledeće svrhe:
1. Analiza korišćenja našeg sajta i korisničkog iskustva radi poboljšanja kvaliteta naših stranica. Prikupljanje podataka u ove svrhe predstavlja naš opravdani poslovni interes.
2. Obaveštavanje o aktuelnostima, novostima i promocijama koje možemo ponuditi onima koji su nam dali svoje lične podatke.
3. Istraživanje tržišta u svrhu opravdanih poslovnih interesa. Pod istraživanjem tržišta podrazumevamo segmentaciju tržišta i trendova, ponašanja, istraživanja o proizvodima i uslugama i svrsishodnosti marketinga i oglašavanja.

Korišćenjem našeg sajta saglasni ste sa našom politikom privatnosti i skupljanja podataka. Ukoliko niste saglasni, napustite sajt i nemojte ga koristiti.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa obradom vaših podataka, kontaktirajte nas na info@itfusion.rs.

Najčešća Pitanja
Neka od najčešćih pitanja možete pronaći ovde