Kako da najbrže uđete u svet programiranja

Napravićemo od vas upotrebljivog developera

Najbitnije u učenju programiranja je temeljno učenje od samog početka. Svi časovi od prvog do poslednjeg su i praktični, gde u prvom delu časa predavač otkuca sav kod uz teorijski deo.  Drugi deo časa polaznici kucaju kod pripremljenih primera za njih.

Naš kurs sadrži kompletan video materijal koji prati sve lekcije i praktično dobijate 2 u 1, kurs u učionici, kao i online kurs. Tako da sve što ste prešli na časovima imate mogućnosti kod kuće na miru da pregledate i savladate gradivo u potpunosti.

Naučićemo vas da pravite web sajtove i koristite sledeće tehnologije

AA

HTML i CSS

Osnovni alati svakog veb programera, pomoću njih pravimo strukturu i izgled veb stranica.

AA

Bootstrap framework

Bootstrap je nastao u Twiteru i umnogome nam pomaže u gradnji responsive veb stranica, štedi nam vreme.

AA

JavaScript, Jquery i Ajax

JavaScript nam dodaje interaktivnost na stranice, uz pomoću Jquery biblioteke ga lakše pišemo, a Ajaxom komuniciramo sa bazom podataka.

AA

Git

Git je najpopularniji version control sistem,  služi za praćenje promena u kodu i koordinaciju rada više članova tima koji rade na istom projektu.

AA

C panel

C panel je najčešća opcija većine hosting provajdera, mi ćemo vas naučiti kako da postavite sajt, nećete otići sa kursa bez tog važnog detalja.

AA
Radićete na realnim primerima tokom predavanja
AA
Radićete na realnim projektima za klijente na kraju kursa
AA
Naučićete kako da radite u timu, kako se u stvarnosti i radi u firmama
AA
Najbolji polaznici dobiće plaćenu praksu

Na ovom kursu koristićemo kombinovani pristup, napravićemo sintezu pristupa učenja sa predavačem u učionici, gde svaki polaznik ima punu pažnju i pomoć predavača. Sa druge strane sa novim pristupom gde svi polaznici dobijaju i video materijale i u isto vreme imaju i najbolje pristupe najeminentijih online platformi za učenje.

Iskustvo sa predavačem

Kurs je bio izuzetno zanimljivo i korisno iskustvo. Predavač je bio odličan, tako da je grupa bila veoma motivisana.
Izuzetan predavač koji se trudio da prenese što više znanja, sve detaljno i ekspresivno objašnjeno.
19577472_10212180372131953_325402195206407848_o
Gradivo je lepo objašnjeno. Komunikacija sa predavačem odlična, kao i mogućnost da ga kontaktiramo kad god nam nešto nije jasno.
Što se kursa tiče mogu da kažem da je bio koristan i zanimljiv, super za početnike.
Predavanja su bila stručna, precizna i interesantna.

UPIS U NOVU GRUPU U TOKU

Prijavite se i započnite avanturu sa nama, volimo da pomažemo ljudima u ličnom napredovanju. Posao front end programera je verovatno i najtraženiji od svih poslova programiranja na webu. Jer front end development je nešto što je vezano za sve platforme i sve pristupe, šta god da radite morate da krenete od jezika koje čitaju pretraživači, a to su tri noseća stuba weba: HTML, CSS i JavaScript.