KURSEVI, RADIONICE I EDUKACIJE RAZLIČITOG FORMATA, MOGU DA TI PROMENE ŽIVOT, VEROVALI ILI NE.

Okupili smo tim programera i dizajnera
koji žele da predaju na kratkim programima
koje smo organizovali u vidu kurseva.

home-slika1

Sve edukacije organizovane van državnih ustanova (i privatnih akreditovanih srednjih škola i fakulteta smatraju se neformalnim obrazovanjem . Sve sertifikate sa edukacija tog tipa, dopisujete u svoj CV u deo gde navodite vaše obrazovanje ili veštine.

Svi naši predavači zaposleni su u domaćim, stranim ili sopstvenim IT kompanijama i mesto predavača je svima dodatni posao zato što vole da prenose znanje i nesebično pomažu drugima.

Mi ne obećavamo da ćemo od vas napraviti programera, dizajnera ili animatora odmah nakon kursa , za platu od 2000e. Naš cilj je da se upoznate sa osnovama, tehnologijom,terminima, kako biste nakon kursa bili sposobni da radite i usavršavate se samostalno. Kako je i posle fakulteta neophodno je nastaviti sa
učenjem, tako je i posle kurseva i obuka.

Svi zaposleni u školi neprestano uče i prate razvoj tehnologije. To nam omogućava siguran posao i mogućnost da učimo druge.

Ne postoji fakultet ili kurs na kom ćete sve naučiti, toga morate biti svesni i tu nema laganja.

Ukoliko želite da naučite da programirate ili dizajnirate , organizovali smo obuke koju se danas tražene i znanje sa njih naplativo.

Ako se pitate:

AA

Kako kursevi i dodatne edukacije mogu da vam promene život ?

AA

Da li posle kursa možete da se zaposlite?

AA

Da li je realno moguće da se znanje sa kursa nekako naplati( kroz projekte, freelance poslove,..)?

AA

Da li znanje sa kursa priznato i da li je sertifikat priznat?

home-okrugla

Šta zapravo trebate da znate:

AA

Na dodatne edukacije dolaze osobe koje žele da nauče nešto više ili nešto novo. Dolaze osobe slične vama i sličnih interesovanja. Upoznavanje takvih osoba stvara mogućnosti sklapanja novih kontakata i realizacija novih planova.

AA

Čim razmišljate o kursevi ili nekim sličnim edukacijama, znači da želite da nešto promenite u svom
životu, ili da se zaposlite ili da se doškolujete i promenite postojeći posao ili da jednostavno napredujete
na sadašnjem.

AA

Svako znanje može da se naplati . Poslodavci vole kandidate koji su spremni da uče i unapređuju svoje veštine.

AA

Nema potrebe da brinete da li su sertifikati priznati ili ne. Na svakom ulaznom intervjuu , testiraće vas i videti i čuti koliko znate.

AA

Ako nemate dovoljno aktuelnog i traženog znanja iz potrebnih oblasti, ne možete ni da ga naplatite.

AA

Kad razmišljate u pravu dodatnih edukacija, razmišljajte kako da naplatite svoje znanje i šta je to što je potrebno da još možda naučite a ne koliko to košta.

Za svaki naš kurs, konsultovano je više programera(dizajnera) u vezi plana i programa kao i vremena trajanja same obuke. Određeno je optimalno vreme i maksimalan broj časova na nedeljnom nivou.

Po iskustvu naših polaznika, najviše im odgovara da su časovi dva puta nedeljno(max tri puta), kako bi imali vremena pored svojih dnevnih aktivnosti da uče i vežabaju kod kuće.

Radimo u malim grupama, do 8 polaznika, kako bi mogli da se posvetimo svakom polazniku.

Tokom svake obuke, komunikcija sa predavačem obezbeđenja je i van nastave ,putem Facebook ili Slack grupe.

Tempo nastave prilagođavamo i grupi i pojedincu.

Šta to znači?

Svi polaznici bez obzira na predznanje moraju proći naš plan i program. Ukoliko neko napreduje više od ostalih članova u grupi, dobiće komplesnije zadatke da radi.

Naučićete poslednje trendove u programiranju, dizajniranju i animaciji. Pomoćićemo vam da sredite vaš Cv i Linkedin profil.

Reference

UTISCI POLAZNIKA

Jedno od boljih iskustava u mom životu. Definitivno me je promenilo.

Aleksa Radaković
-polaznik kursa CINEMA 4D-

Kurs je prevazišao sva moja očekivanja, od samog starta komunikacija je tekla bez problema i uvek smo se dogovarali lako oko svega. Predavač je imao pristup prema učenju kakav svi predavači treba da imaju. Naučio me je korisnim i praktičnim stvarima koje ću moći da primenjujem kada počnem da radim i tako lakše rešim prepreke u samom projektu.

Srđan Arsenović
-polaznik kursa AFTER EFFECTS-

Odličan kurs, sve pohvale za organizaciju i predavača. Kvalitetna predavanja, prijatna atmosfera i puno novih informacija. SEO optimizacija je pun pogodak, Jovana i Mirjana na slikovit način i uz puno praktičnih primera prezentuju čari internet marketinga.

Tamara Kijac
-polaznica kursa WORDPRESS-

Sve je bilo ok. Gde ste bili dosad? Ovo mi je trebalo još pre par godina.

Slaviša Ignjatović
-polaznik kursa WORDPRESS-

Od ranije koristim WP kao uređivač članaka. Pošto se bavim specifičnim sportom -planinskim trčanjem, želela sam da pokrenem svoj blog. Kurs mi je omogućio da mogu sama da ga kreiram u potpunosti prema svojim potrebama. Bonus plus obuka iz SEO optimizacije je vrednost više koju ću sigurno maksimalno iskoristiti.

Agneš Girić
-polaznica kursa WORDPRESS-

Najbolji kurs ikada. Bilo je jako zabavno. Puno sam naučila uz opuštenu atmosferu.

Aleksandra Kiževska
-polaznica kursa AFTER EFFECTS-

Kurs After effects je intezivan,kvalitetan i organizacija je na odličnom nivou. Predavač je iskusan, motivisan, ima strast prema video produkciji i animacijama, kao i znanje koje je nesebično preneo i na nas. Tokom obuke usmereni smo bili na samostalan rad uz maksimalnu podršku predavača. Tokom kursa uradila sam sama mini projekat i bila veoma zadovoljna što sam vrlo brzo krenula da radim sama. Znanje sa kursa mi je pomoglo da se zaposlim u IT kompaniji na poziciji dizajnera. Vrlo rado ću pohađati i naprednu obuku zato što mi je potrebna za moj posao. Sve preporuke.

Marija Šojić
-polaznica kursa AFTER EFFECTS-

Zadovoljan sam kursom, sve je proteklo kako treba. Predavač je bio strpljiv i lepo nam je objašnjavao kompleksnu oblast 3D animacije.

Peter Demiter
-polaznik kursa CINEMA 4D-

Želim da se zahvalim na ukazanoj prilici da budem deo vaše škole tri meseca i savladam nove veštine. Može se slobodno reći, sa IT fusion-om je to vrlo lako.
Uspela sam za tri meseca da se pronađem u dizajnu i nastavim polako malo po malo privatno da upotrebljavam dizajn kada god je to potrebno. Koliko je grafički dizajn potreba svuda i svima oko nas, shvatiš tek kada uđeš u taj svet. Jer nakon kursa, odjednom se pojavljuju mali poslovi koji su meni sasvim dovoljni da razvijam svoje veštine i dalje i polako počnem da zarađujem.
Kurs je opravdao moja očekivanja i više od toga, iznenađene je “mac” oprema koju koristite i koja je posebna inspiracija za svaki rad na računaru pogotovo kada je dizajn u pitanju.
Za predavača apsolutno sve pohvale i čista desetka, za njegovo znanje pre svega kao angažovanje, trud, i maksimalna posvećenost polaznicima.

Milana Mihajlov
-polaznica kursa GRAFIČKI DIZAJN-

Naučila sam mnogo stvari koje ranije nisam znala a koje su neophodne i korisne. Snalaženje pre kursa preko youtube tutorijala pokazalo se kao nedovoljno.Sada sam daleko sigurnija u sebe i samostalnija u radu.

Sanja Gavran
-polaznica kursa GRAFIČKI DIZAJN-

Od oktobra meseca 2017. godine pohađam kurs ios programiranja u ItFusion-u. Prva stvar koja me je privukla prilikom odabira baš ove škole bila je otvorenost i neposrednost kako menadžmenta tako i predavača. Naš predavač Dejan nas je polako ali sigurno upoznao sa tehnologijom i alatima koje koristimo i već nakon dva meseca nismo ni bili svesni da već pravimo prve mini aplikacije i koristimo usvojena znanja. Grupa nije velika tako da Dejan ima vremena da svakome od nas posveti punu pažnju. A jedni drugima pomažemo kada negde zaskripi. Ono što mi se posebno dopada je što polako postajemo tim koji ce, verujem, nastaviti druženje i saradnju i nakon završetka kursa. Oprema na kojoj radimo je poslednje generacije ambijent je prijatan. Atmosfera domaćinska.

Momčilo Stanković
-polaznik kursa iOS PROGRAMIRANJE-

Najčešća Pitanja
Neka od najčešćih pitanja možete pronaći ovde

Programersko predznanje nije neophodno. Kursevi su koncipirani tako da se prvo izučava teorija kako bi se postavile stabilne osnove za dalji praktični rad. Već tokom kursa počinje se sa radom na živim projektima. Nakon završetka kursa, polaznici su spremni da samostalno izrađuju mobilne aplikacije i web rešenja.

Već posle tri meseca kursa, polaznici će imati osnovna znanja koja mogu upotrebiti za praktičan rad i izradu svoje prve aplikacije. Potrebno je dalje usavršavati se i nastaviti sa učenjem. Na konsultacijama sa najvećim stručnjacima iz oblasti razvoja mobilnih aplikacija, konstatovano je da je 6 meseci intenzivne obuke optimalno vreme sticanja znanja i praktičnog rada, kako bi polaznik ovladao u potpunosti novim znanjem stečenim tokom kursa. Nakon toga, polaznici će moći potpuno samostalno da razvijaju svoje ideje i aplikacije.

Dužinu svakog našeg kursa odredio je na konsultacijama tim stručnjaka iz date oblasti. Pored teoretske nastave, insistiraće se na praktičnim vežbama – praktičnom uvežbavanju gradiva na samom kursu. Vreme trajanja kursa zavisi će i od oblasti kojom se bavi.

Prvi put u
Novom Sadu
KURS ZA iOS DEVELOPMENT
NA ZAHTEV TRŽIŠNE POTRAŽNJE ZA iOS DEVELOPERIMA.